Verdien geld op jouw manier.
Werk waar en wanneer je maar wilt.

Met Roamler bepaal je zelf waar en wanneer je werkt. Alles wat je nodig hebt is een smartphone. Je kunt een expert worden in je favoriete klus or allerlei verschillende activiteiten doen. Voor elke klus word je getraind en is er support beschikbaar.

Hoe beter je wordt, hoe meer opdrachten je zult ontvangen en hoe hoger de beloning wordt. En, niet onbelangrijk, je krijgt meteen uitbetaald! Je kunt je verdiende geld op elk gewenst moment laten uitbetalen.

Wat voor werk bieden wij aan?
Hier zijn drie voorbeelden.

Verdien geld terwijl je shopt! Wij bezoeken winkels voor merken die willen weten hoe hun producten in de winkels liggen. Zo kunnen we bijvoorbeeld aan jou vragen om informatie te verzamelen over bepaalde promoties, prijzen, producten in de winkel of de voorraad hiervan. Het kan voorkomen dat je voor dit type opdrachten een kort gesprek met de winkeleigenaar aangaat, of dat je als mystery shopper te werk gaat.

Wat voor werk bieden wij aan?
Hier zijn drie voorbeelden.

Heb jij een auto? En vind je het leuk om te rijden? Hoe lijkt het je om geld te verdienen door pakketjes rond te brengen? Je legt korte afstanden af en je bezorgt bijvoorbeeld boodschappen of andere online aankopen. Het is erg simpel en je maakt er veel mensen blij mee!

Wat voor werk bieden wij aan?
Hier zijn drie voorbeelden.

Wil je aan de slag als monteur waarbij je elektronische apparaten installeert zoals een slimme thermostaat? Met de juiste achtergrond en training kun je aan de slag. Met de Roamler app ben je vrij om installaties uit te voeren wanneer het jou uitkomt. Zo kun je bijvoorbeeld je hele werkdag volplannen, of ervoor kiezen om slechts een paar uurtjes in de avond of het weekend te werken. Voor elke installatie krijg je meteen betaald. Precies zoals jij het wilt.

Hoe kan ik
aan de slag?

REGISTREER Download eerst the Roamler app in de App Store of Play Store en registreer je. Soms heb je een invitecode nodig, deze kun je vinden via onze social media kanalen.

KWALIFICEER Kwalificeer jezelf voor de opdrachten die jou het leukst lijken. Door het opleidingsprogramma van Roamler te volgen, zul je de vaardigheden leren die nodig zijn om de opdrachten succesvol uit te voeren.

WERK Je kunt nu je vaardigheden in de praktijk gaan gebruiken en opdrachten uitvoeren die het best bij jou passen. Het is tijd om eigen baas te zijn en te genieten van de vrijheid om te werken wanneer jij dat wilt.